Keittiöremontit

Me teemme keittiöremontit ja keittiöiden asennukset pääkaupunkiseudulla, Päijät-Hämeessä, Kanta-Hämeessä ja Kymenlaaksossa.

Keittiöremontit kokemuksella

Meiltä saat keittiöremontit ja keittiöiden asennukset suunnittelusta aina loppusiivoukseen asti.

Voit suunnitella remontin itse tai käyttää apunasi kumppaneidemme tarjoamia suunnittelupalveluita. Myös putki- ja sähkötyöt hoituvat osaavien kumppaneidemme toimesta. Lisäksi autamme tarvittaessa keittiökalusteiden valitsemisessa ja hankinnassa.

Sopimuksen mukaan myös tarvittavat purkutyöt, purku- ja rakennusjätteen asianmukainen kierrätys sekä loppusiivous hoituvat meidän toimesta.

Toteutamme keittiöremontteja ja keittiöiden asennuksia niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Palvelemme myös rakennusliikkeitä aliurakoitsijana.

Yrityksemme sijaitsee Lahdessa. Tarjoamme palveluitamme pääkaupunkiseudulla, Päijät-Hämeessä, Kanta-Hämeessä ja Kymenlaaksossa.

Palvelumme

Miksi kannattaa pyytää meiltä tarjous?

Laadukasta rakentamista
Haluamme olla ylpeitä työstämme ja teemme työt kerralla kuntoon.

Paikallinen perheyritys
Olemme suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys.

Laaja verkosto osaajia
Meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita. Saat kauttamme arkkitehti-, rakennus- ja sisustussuunnittelun, maanrakennuksen sekä sähkö- ja putkityöt.

Materiaalit ja tarvikkeet helposti
Saat kauttamme halutessasi kaikki materiaalit ja tarvikkeet. Meillä on hyvät suhteet rautakauppoihin ja muihin toimittajiin. Näin voimme tarjota laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet kilpailukykyiseen hintaan.

Ilmainen arviokäynti
Ota yhteyttä ja kerro minkälaista rakennusprojektia suunnittelet. Meiltä saat aina ilmaisen arviokäynnin eikä sido sinua mihinkään.

Haluatko lisätietoja?

Soita Mikolle 040 251 4724 tai täytä alla oleva lomake.

Ota yhteyttä
Rakennuspalvelut
Eristykset ja pinnoitukset