Polyurea- pinnoitukset

Polyureapinnoituksella saadaan muodostettua saumattomia vedeneristyksiä sekä täysin vesitiiviitä läpivientejä.

Kestää iskuja ja rasitusta

Polyureapinnoite kestää hyvin iskuja, rasitusta, kulutusta ja vahvoja kemikaaleja. Se kestää hyvin myös lämpötilavaihtelut sekä säilyttää elastiset ominaisuutensa murtumatta tai pehmenemättä. Polyureapinnoitus on nopea toteuttaa ja se on kosketuskuiva jopa 10 sekunnissa.

Polyurea sopii erinomaisesti haastaviin ja monimuotoisiin kohteisiin. Oikein asennettuna se tarttuu useimpiin pohjamateriaaleihin. Polyureapinnoitus on päälle maalattavissa. Polyureapinnoitus voidaan tehdä useilla eri värisävyillä. Pinnoitteen tekninen käyttöikä on jopa 25 vuotta.

Käyttökohteita

Miksi kannattaa pyytää meiltä tarjous?

Laadukasta rakentamista
Haluamme olla ylpeitä työstämme ja teemme työt kerralla kuntoon.

Paikallinen perheyritys
Olemme suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys.

Laaja verkosto osaajia
Meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita. Saat kauttamme arkkitehti-, rakennus- ja sisustussuunnittelun, maanrakennuksen sekä sähkö- ja putkityöt.

Materiaalit ja tarvikkeet helposti
Saat kauttamme halutessasi kaikki materiaalit ja tarvikkeet. Meillä on hyvät suhteet rautakauppoihin ja muihin toimittajiin. Näin voimme tarjota laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet kilpailukykyiseen hintaan.

Ilmainen arviokäynti
Ota yhteyttä ja kerro minkälaista rakennusprojektia suunnittelet. Meiltä saat aina ilmaisen arviokäynnin eikä sido sinua mihinkään.

Haluatko lisätietoja?

Soita Mikolle 040 251 4724 tai täytä alla oleva lomake.

Ota yhteyttä
Rakennuspalvelut
Eristykset ja pinnoitukset