Polyuretaani- eristykset

Ruiskutettava polyuretaani on monipuolinen materiaali, jota voidaan käyttää monissa eri rakentamisen käyttötarkoituksissa.

Soveltuu useaan käyttötarkoitukseen

Polyuretaania voidaan käyttää esimerkiksi höyrysulkuna, rakenteen jäykistävänä osana tai tehokkaana lämpöä tai kylmyyttä eristävänä materiaalina. Soveltuu käytettäväksi sekä uudis- että korjausrakentamisessa.

Polyuretaanieristys on saumaton tuote ja se sopii useimmille alustoille, kuten pelti-, puu- ja betonirakenteisiin. Aine leviää tasaisesti monimuotoisillekin pinnoille, eikä vaadi välttämättä rakenteiden suoristamista, koolausta tai tukirakenteita. Tämän ansiosta ruiskutettava polyuretaanieristys soveltuu hyvin käytettäväksi vanhoissa rakenteissa.

Polyuretaanilla voidaan tehdä ohuempia ja tiiviimpiä eristyksiä. Esimerkiksi korjausrakentamisessa voidaan usein säilyttää seinärakenteen alkuperäinen paksuus.

Polyuretaani on paloturvallinen eristysmateriaali. Se ei homehdu, pilaannu tai ime kosteutta. Se on kestävä, säilyttää muotonsa ja omaa hyvän puristuslujuuden.

Käyttökohteita

Miksi kannattaa pyytää meiltä tarjous?

Laadukasta rakentamista
Haluamme olla ylpeitä työstämme ja teemme työt kerralla kuntoon.

Paikallinen perheyritys
Olemme suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys.

Laaja verkosto osaajia
Meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita. Saat kauttamme arkkitehti-, rakennus- ja sisustussuunnittelun, maanrakennuksen sekä sähkö- ja putkityöt.

Materiaalit ja tarvikkeet helposti
Saat kauttamme halutessasi kaikki materiaalit ja tarvikkeet. Meillä on hyvät suhteet rautakauppoihin ja muihin toimittajiin. Näin voimme tarjota laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet kilpailukykyiseen hintaan.

Ilmainen arviokäynti
Ota yhteyttä ja kerro minkälaista rakennusprojektia suunnittelet. Meiltä saat aina ilmaisen arviokäynnin eikä sido sinua mihinkään.

Haluatko lisätietoja?

Soita Mikolle 040 251 4724 tai täytä alla oleva lomake.

Ota yhteyttä
Rakennuspalvelut
Eristykset ja pinnoitukset