Sauna- ja kylpyhuoneremontit

Me teemme sauna- ja kylpyhuoneremontit pääkaupunkiseudulla, Päijät-Hämeessä, Kanta-Hämeessä ja Kymenlaaksossa.

Saunaremontit kokemuksella

Me teemme laadukkaat sauna- ja kylpyhuoneremontit vuosien kokemuksella. Voit suunnitella remontin itse tai yhteistyökumppanimme voi tehdä suunnitelman puolestasi.

Meillä on VTT:n sertifioimat märkätila-asentajat ja vesieristykset dokumentoidaan. LVI- ja sähkötöissä käytämme vain luotettavia ja kokeneita ammattilaisia.

Toteutamme sauna- ja kylpyhuoneremontit niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Palvelemme myös rakennusliikkeitä aliurakoitsijana.

Yrityksemme sijaitsee Lahdessa. Tarjoamme sauna- ja kylpyhuoneremontteja pääkaupunkiseudulla, Päijät-Hämeessä, Kanta-Hämeessä ja Kymenlaaksossa.

Palvelumme

Miksi kannattaa pyytää meiltä tarjous?

Laadukasta rakentamista
Haluamme olla ylpeitä työstämme ja teemme työt kerralla kuntoon.

Paikallinen perheyritys
Olemme suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys.

Laaja verkosto osaajia
Meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita. Saat kauttamme arkkitehti-, rakennus- ja sisustussuunnittelun, maanrakennuksen sekä sähkö- ja putkityöt.

Materiaalit ja tarvikkeet helposti
Saat kauttamme halutessasi kaikki materiaalit ja tarvikkeet. Meillä on hyvät suhteet rautakauppoihin ja muihin toimittajiin. Näin voimme tarjota laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet kilpailukykyiseen hintaan.

Ilmainen arviokäynti
Ota yhteyttä ja kerro minkälaista rakennusprojektia suunnittelet. Meiltä saat aina ilmaisen arviokäynnin eikä sido sinua mihinkään.

Haluatko lisätietoja?

Soita Mikolle 040 251 4724 tai täytä alla oleva lomake.

Ota yhteyttä
Rakennuspalvelut
Eristykset ja pinnoitukset