Puhallusvillan asennukset

Puhallusvillan asennukset  pääkaupunkiseudulla, Päijät-Hämeessä, Kanta-Hämeessä ja Kymenlaaksossa. Eristämme niin uudis-, saneeraus- kuin lisäeristyskohteetkin.

Rakennuksen eristäminen puhallusvilllalla

Nimensä mukaisesti puhallusvilla puhalletaan putkella suoraan rakenteisiin. Se on turvallinen ja ekologinen ratkaisu rakennuksen eristämiseen ja toimii kohteessa kuin kohteessa. Puhallusvilla soveltuu hyvin alapohjan, seinien ja yläpohjan eristämiseen. Puhallusvillalla syntyy oikein tehtynä tiivis ja saumaton eristyskerros, joka pitää rakennuksen lämpimänä.

Oikeilla laitteilla ja ammattitaidolla puhallusvillan asentaminen tapahtuu nopeasti. Monissa kohteissa puhallusvilla on helpoin ja kustannustehokkain vaihtoehto. Usein olemassa olevia rakenteita ei tarvitse purkaa.

Puhallusvillan asennukset helposti

Meiltä saat tilattua helposti niin pienet kuin isommatkin puhallusvillaurakoinnit. Useimmiten asennus suoritetaan avaimet käteen -periaatteella. Me tuomme paikalle tarvittavat materiaalit ja kaluston ja vastaamme projektista alusta loppuun saakka.

Laske arvio puhallusvillan asennuksesta

Laskurilla saat hinta-arvion työstä hetkessä

Puhallusvillan hinta asennettuna

Puhallusvillaurakan hinta muodostuu asennettavan kuutiomäärän (m3), kohteen sijainnin, työmäärän ja asennustekniikan pohjalta. Pienemmissä urakoissa teemme yleensä kiinteähintaisen tarjouksen ja suuremmat urakat sovitaan erikseen.

Selluvilla eristeenä

Ekologinen ja hiilineutraali selluvilla valmistetaan pääosin kierrätyspaperista. Selluvilla on hengittävä eriste, joka soveltuu uudisrakentamiseen ja saneeraukseen. Sillä voidaan toteuttaa niin rakennusten ylä-, väli- ja alapohjien kuin ulko- ja väliseinien eristyksetkin. Selluvillaa on käytetty pitkään ja se onkin tutkittu ja turvallinen vaihtoehto. Selluvilla on erittäin käytetty puhallusvilla Suomessa.

Selluvillalla on erinomainen lämmöneristämiskyky ja hyvät rakenteelliset palo-ominaisuudet. Puupohjaisena ja hengittävänä materiaalina selluvilla tasaa rakenteiden ja sisäilman kosteusvaihteluita.

Selluvillaeristyksessä ei tarvitse käyttää höyrysulkumuoveja. Tämä parantaa rakennuksen sisäilmaa ja eliminoi kondensaatioveden aiheuttamia vahinkoja.

Selluvilla on palo- ja homesuojattu eriste. Myöskään pieneläimet, kuten hiiret ja muurahaiset, eivät viihdy selluvillaeristeessä.

Selluvillaeristys muodostaa tiiviin ja saumattoman eristekerroksen. Selluvillaa voidaan puhaltaa minkä tahansa muun eristeen päälle. Selluvillalla on lisäksi hyvä ääntä vaimentava vaikutus, joka johtuu materiaalin hiutalemaisesta rakenteesta.

Miksi kannattaa pyytää meiltä tarjous?

Isotkin kohteet
Meillä on käytössä tehokkaat laitteet, joten pystymme villoittamaan isommatkin kohteet erittäin nopeasti

Kokeneet asentajat
Meillä on kokeneet ja ammattitaitoiset asentajat.

Laadukasta rakentamista
Haluamme olla ylpeitä työstämme ja teemme työt kerralla kuntoon.

Paikallinen perheyritys
Olemme suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys.

Haluatko lisätietoja?

Soita Mikolle 040 251 4724 tai täytä alla oleva lomake.

Ota yhteyttä
Rakennuspalvelut
Eristykset ja pinnoitukset